よくある質問

Hoe kan ik me inschrijven voor de cursus?


Inschrijven is eenvoudig, klik hier, selecteer je module-keuze en voer de betaling uit. Vanaf het moment dat je bent ingeschreven kan je direct starten met de lesinhoud.
Van welke betaalmiddelen kan ik gebruik maken?


Voor de betaling van de cursus kan je gebruik maken van creditkaart, bankcontact en paypal.
Heb je nog een vraag?


Moest je nog vragen hebben, beantwoord ik deze met plezier. Je kunt me bereiken via 0465 548517 en colettesauerwein@gmail.com.
Hoe kan ik de cursus raadplegen?


Nadat je de inschrijving hebt voltooid ontvang je je persoonlijke inloggegevens via e-mail. Je kunt op mijn website www.hypnosepraktijk.be een account aanmaken en via deze alle materialen raadplegen gedurende de volgende 9 maanden.
Hoe lang heb ik toegang tot de bevalcursus?


Gedurende 9 maanden krijg je toegang tot alle cursusmaterialen om deze te gebruiken waar, wanneer en hoe vaak je wilt. Je kunt deze cursus volledig op je eigen tijd en ritme volgen. Je hoeft dus geen vaste momenten vrij te houden en kan rekening houden met je eigen agenda en die van je partner. Zo ben je zeker, gedurende heel je zwangerschap gebruik te kunnen maken van alle inhouden.
Is deze cursus volledig online of gaan we ook live samenkomen?


´De natuurlijke bevalling´ is 100% online, er zijn geen live samenkomsten voorzien.
Ga ik wel resultaat halen met deze cursus?


Het ´natuurlijk bevallen´ traject is een heel volledige cursus. Hij is zo ontworpen dat je er echt veel mee gaat bereiken. Gedurende 4 modules begeleid ik je naar de gewenste geboortevisie, de keuzes en voorbereidingen die zich hieruit afleiden. Ik geef je diepgaande inzichten om op deze basis zelfstandig verder te kunnen. Het is natuurlijk belangrijk dat je zelf ook echt praktisch mee aan de slag gaat. Het is essentieel dat je bereid bent om niet alleen te kijken en te luisteren maar ook bijkomend ownership te nemen en zaken dieper uit te werken. Ik heb commitment van jou nodig. Dit kan ik niet voor je doen. Ik heb heel veel energie en liefde in de ´De natuurlijke bevalling´ cursus gestoken om voor jou het best mogelijke resultaat op te leveren op één van de meest belangrijke dagen van je leven.
Word ik ook persoonlijk begeleid gedurende deze cursus?


Er zitten geen individuele sessies in deze workshop. Maar ik beantwoord graag je vragen, eventuele bedenkingen via e-mail of telefoon/skype en ontvang graag je feedback over de opleiding.
Kan ik bij jou terecht voor individuele begeleiding?


Naast de live en online cursussen bied ik ook persoonlijke begeleiding met hypnotherapie in mijn praktijk aan. Je kan bij mij terecht voor alle diepergaande blokkades, trauma´s, conflicten, angsten enz. waarvan je voelt dat ze meer aandacht nodig hebben dan in de cursus voorzien. Ik denk hierbij bv. aan >> relatieconflicten >> eerdere bevallingstrauma´s >> trauma tijdens de eigen geboorte >> postnatale depressie, stress, overbelasting, moeilijkheden rond moederschap >> ontbreken van warmte, liefde, erkenning in de eigen opvoeding enz.
Ik ben al eerder bevallen? Ga ik er dan voldoende uithalen?


De ´natuurlijk bevallen´ cursus is zowel voor mama´s die de eerste keer bevallen als ook voor mama´s die al kinderen hebben ontworpen. Ook ben je al eerder bevallen kan je met deze cursus leren af stemmen op die aspecten die je eventueel anders wilt zien, natuurlijker of persoonlijker wenst bij de volgende keer dat je bevalt. Al een keer bevallen te zijn, helpt je zelfs enorm om het belang van aspecten dieper te begrijpen, die je in deze cursus gaat tegenkomen. Er zullen dingen zijn in het traject die bekend zijn voor jou, niet tegenstaande mag je zeker zijn dat je heel wat mogelijkheden en inzetbare tips zal ontdekken.
Ik ben pas een paar weken zwanger. Is de ´natuurlijk bevallen´ cursus al geschikt voor mij?


Je weet helemaal nog niet wat je te verwachten staat tijdens de zwangerschap en bevalling? Dit hoeft ook niet. Alles wat je over bevallen moet weten, leer ik je gedurende de 4 modules. Ik help je je eigen wensen omtrent de bevalling concreet te maken en in detail uit te werken - hoe je wilt bevallen en in welke richting je bij het bevallen wilt uitgaan. De cursus brengt je in één klap alle diepgaande en volledige informatie waardoor je heel wat tijd kan besparen in het opzoeken en lezen van deze informatie. Tijdens je hele bevallingsperiode heb je eenvoudig toegang tot de volledige cursus en kan je de praktische stukken blijven herbekijken en opfrissen. Zie het als een heel fijn cadeau om jezelf te verwennen van bij het begin van je zwangerschap.
Ik moet binnen een paar dagen al bevallen. Is de ´natuurlijk bevallen´ cursus nog haalbaar voor mij?


De cursus houdt 4h videoles in (4 modules) en 44 min. aan audio/meditatie (3 oefeningen). Bijkomend ontvang je een sjabloon van een geboorteplan en per module werkbladen welke je toestaan de lesinhoud verder uit te werken. De lesinhoud doornemen is in duur bepaalt maar zo uitgedacht dat je er heel wat uren mee aan de slag kan om je eigen voorkeuren te vertalen naar de passende voorbereidingen. Als je in de laatste periode van je zwangerschap de cursus nog wilt volgen, is het zeker haalbaar om alle lesvideo´s en audio's door te nemen en kan ik alleen maar adviseren dat je voldoende tijd uittrekt om goed bij jezelf op zoek te gaan naar wat belangrijk is en prioriteit krijgt. De lesinhoud zit dan helemaal fris in je geest wat je gaat helpen de belangrijke dingen goed om te zetten.
Is het de bedoeling om de cursus samen met mijn partner te volgen?


Als je deze cursus samen met je partner volgt, zal deze veel kennis opdoen en een hoop inspiratie krijgen, hoe hij/zij je kan ondersteunen tijdens de bevalling. Dit is een meerwaarde die ik je warm aanraad als je de mogelijkhed ertoe hebt. Anders is het helemaal prima om deze cursus alleen te doen. Je kunt 90% van alle tips en tools ook zonder een ander persoon toepassen.

アフロディーテ北新宿店

〒169-0074 東京都新宿区北新宿3−1−3クラウンビル2F

 Tel: 03-5358-9494

営業時間

火- 土:12:00 - 21:00  日:11:00 - 19:00

​最終受付時間はメニューにより異なります

images.png